Lysløyperenn, vinteren 2022

Postet av Stor-Elvdal Skiklubb den 1. Feb 2022

Her er tidsplan for skilek og lysløyperenn vinteren 2022. Påmelding frem til kl. 18.00, og start for de minste kl. 18.15 (alltid fellesstart). De voksne starter ca. 18.30. Egen klasse for deltagere uten tidtaking. Det serveres saft til alle som deltar. Kuldegrense er minus 15 grader. Dette avgjøres innen kl. 16.00 samme dag, og varsles på facebook/ mail.

Vel møtt!

DatoAktivitet
Stilart

06.janLysløyperennFristil individuellstart

13.janSkilek

20.janLysløyperennKlassisk individuellstart

27.janSkilek

03.febLysløyperennFristil fellesstart

10.febSkilek

17.febLysløyperennKlassisk fellesstart

24.febSkilek

03.marVinterferie

10.marLysløyperennFristil fellesstart

Hansenmyra
17.marSkilek

24.marKlubbmesterskapKlassisk fellesstart
(Kostymerenn)Nordstumoen
31.marSkilek

07.aprLysløyperennFristil fellesstart

Hansenmyra

Sesongens første lysløyperenn i klassisk stil med intervallstart i kveld 270122 - 24 deltagere totalt

Postet av Stor-Elvdal Skiklubb den 27. Jan 2022

Det var 16 barn/unge uten tidtaking og 8 stk med tidtaking:

Resultater av de med tidtaking:

Jenter 12 år:

Vårin Vedaa Pedersen  10.30

Jenter 13 år 2km

Eldri Vårin Stenbakken  13,50

Jenter 15 år 2km

Signi Stenbakken 12.03

Senior 10km

1. Håvard Sundberg  31.59

2. Morten Buchholdt 32.40

3. Eirik Messelt  35.20

4. Ingunn Andreassen  36.07

5. Gunnar Austeng DNF

Stor-Elvdals Jul/ Heme-Våre 2021

Postet av Stor-Elvdal Skiklubb den 6. Des 2021

Juleheftet "Stor-Elvdals Jul/ Heme-Våre 2021" som gis ut i samarbeid mellom Stor-Elvdal Historielag og Stor-Elvdal Skiklubb, ligger nå ute for salg i mange butikker rundt om i kommunen. Kjøper du heftet så får du veldig mye godt lesestoff, i tillegg til at du støtter en en god sak. Pengene går direkte tilbake til mange gode formål for bygdas innbyggere. For eksempel nye bygdebøker, nykjørte skiløyper hele vinteren og stolpejakt hele sommeren, blant mye annet.

Du kan også bestille og få det tilsendt, eller tegne abonnement. Send navn og adresse på epost: storelvdalsjul@gmail.com

Kr 125,- pluss brev/ porto

Stolpejakten - Frisk på Koppang

Postet av Stor-Elvdal Skiklubb den 21. Mai 2021

Stolpejakten - Frisk på Koppang har første kartslipp lørdag 22. mai kl. 06.00. Totalt 30 stolper er fordelt på Koppang sentrum, Koppang Skole, og Atna. Det er bare å laste ned appen og komme seg ut! Den 19. juni vil det bli et nytt kartslipp, med ytterligere 20 stolper. Følg med på facebook-siden: www.facebook.com/FriskPaaKoppang

Vi ønsker alle stolpejegere god tur og lykke til!

Hilsen Stor-Elvdal SK, Orientering

Stor-Elvdals Jul/ Heme-Våre 2020

Postet av Stor-Elvdal Skiklubb den 4. Des 2020

Juleheftet "Stor-Elvdals Jul/ Heme-Våre 2020" som gis ut i samarbeid mellom Stor-Elvdal Historielag og Stor-Elvdal Skiklubb, ligger nå ute for salg i mange butikker rundt om i kommunen. Kjøper du heftet så får du veldig mye godt lesestoff, i tillegg til at du støtter en en god sak. Pengene går direkte tilbake til mange gode formål for bygdas innbyggere. F.eks. nye bygdebøker, nykjørte skiløyper hele vinteren og stolpejakt hele sommeren, blant mye annet.

Kr 125,- pluss brev/ porto