En morsom og hard dag på Hamar og Ski-idol 2011

Postet av Stor-Elvdal Skiklubb den 21. Aug 2011

Emma vant sin klasse, Sverre sølv i sin klasse og Martin og Vegard gjorde også sine saker veldig bra på Ski-idol 2011.

Emma debuterte og gikk helt til topps i J 13-14år og hun startet med å vinne rullekirennet og hun hadde klart best tid av samtlige jenter. En så god løper som Johanna Harviken fra Strandbygda ble klart slått av Emma. Emma vant også o-løpet, ble nr. 2på basisløpet, og hun vant både intervalløpet og den avsluttende terrengløpet suverent. Emma går en meget spennende høst (friidrett) og ikke minst vinter i møte. Her skal noen og enhver få brynt seg.

Sverre åpnet med en 3. plass på rulleski og han forbedret tiden sin med 26 sek fra i fjor. På O-løpet ble han disket etter å ha glemt post nr. 7. På basisløpet fikk han en god 2. plass og kun 2 sek bak vinneren. På intervalløpet vant han etter et meget sterkt løp. På det avsluttende terrengløpet vant han også etter et kontrollert løp inn til 2. plass i klassen. 2 seiere på de to siste øvelsene gjorde at Sverre var meget godt fornøyd med dagen.

Martin åpnet med å gå rulleskietappen hele 1min 18 sek raskere enn i fjor og var veldig godt fornøyd. Han ble også disket på o-løpet etter å ha tatt postene i feil rekkefølge. På basisløpet ble han nr. 4 og på intervalløpet nr. 3. På den avsluttende jaktstarten løp han seg opp en plass og ble til slutt nr. 6 i samme klasse som broder Sverre. Martin var meget godt fornøyd med dagen og kun en "idiot" av en dommer hindret ham i å kapre poengtrøya.

Vegard var vår fjerdemann og han begynte også med å "perse" med 23 sek i rulleskiløypa. Han klarte å fullføre o-løpet, men fikk ikke bonussekunder. På basisløpet slet han litt og var ikke helt fornøyd. På de to siste etappene løsnet det også for Vegard og han fikk henholdsvis 13. og 12. beste tid i G 15/16 år som også var den største klassa i konkurransen.

Innimellom disse konkurransene var det en innlagt lagkonkurranse hvor arrangørene hadde satt opp 9 lag med 5 på hvert lag. Blanding både på alder, klubb og kjønn gjorde dette til en fin konkurranse. 15 poster fordelt i Hamar vest og kun sykkel som fremkomstmiddel.

Totalt sett en flott konkurranse og den godeste Øystein Pettersen lovet å stille neste år dersom det stiller 100 deltagere. Herved en oppfordring til de andre i klubben om å være med. Dette er gøy.