9 starter av våre unge håpefulle i dag

Postet av Stor-Elvdal Skiklubb den 30. Jan 2010

Sterke jenter i 12 års-klassen både i klassisk langrenn og skiskyting. Dobbeltseier i langrenn og seier i skiskyting i helgen.

2 jenter hadde tatt turen til Elverum og KM i klassisk langrenn. Det endte med dobbeltseier til Maiken og Emma i jenter 12 år. Maiken ble vinner, men denne gangen gikk Emma også et kjempeløp og klarte 2. plassen. Totalt 23 deltagere i denne jenteklasse og da blir det bare en flott prestasjon å ta de to første plassene.

7 andre skiløpere hadde tatt turen til Alvdal og KM i normaldistanse på skiskyting. Sara Sundli vant klasse 12 år etter flott skyting og kun 1 bom på hver skyting. Joakim Gustu Strand vant gutter nybegynner under 13 år suverent etter to feilfrie skytinger. Audun  Sandklev bommet en del i denne klassen, men også han må være fornøyd med et fint løp. Oda Sundli fikk 3 bom og ble litt bak de beste i sin klasse, MEN hun var klassens desidert yngste også.

I gutter 12 år fikk Jonas Henriksen uvanlig mange bom da han fikk 8 bom. Det svinger i skyskyting da samme Jonas hadde best skyting forrige løp. I gutter 13 år fikk Vegard Hem Johansen nok en gang en flott plassering med 5. plass og 5 bom. Det var kun 2 andre som hadde bedre skyting og den ene av disse var vår egen Eirik Løvholm Bakken som kun fikk 2 bom. Han fikk problemer med pusten på sisterunden, men med så god skyting er det kun små detaljer før Eirik krabber oppover på resultatlista. Sterk kulde og astma er ikke den beste mixen for ham.

Neste helg er det KM sprint på Sørskogsbygda for skiskytterne.

Med så sterke 12 års jenter, kan det bli spennende å følge dem i stafetter i årene som kommer.